Projekter

re|TAENK arkitektur tager udgangspunkt i stedet, historien og materialerne

Vi arbejder ud fra den idé, at bæredygtighed er mere end dets C02 aftryk og grøn omstilling. Bæredygtighed det er æstetisk funderet, det er hvordan materialer indbygges og hvordan de bruges igen, det er sundhed og i bund og grund bygninger der er rare at bo i. Det er social bæredygtighed.

Vores tilgang til arkitekturen er karakteriseret ved det enkelte udtryk, hvorigennem vores tilgang til materialerne, om de er genanvendte eller nye, indeklimaet, ressourceforbruget tilsammen udgør en tilgang der på bæredygtig og æstetisk vis sikre at bygningerne ældes med ynde og vil stå i mange år til glæde for vores næste generation.

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi har brugt Jesper til en gennemgående renovering med både ny tilbygning og ny 1. sal. Jesper har været med fra starten og hjulpet os rigtig godt. Jesper er god til at se muligheder, er meget fleksibel og vi har haft et godt samarbejde. Vi er meget tilfredse med skitser og rådgivning om materialevalg og andre løsninger.
Niklas
reTAENK arkitektur har hjulpet med at tegne en tilbygning til vores nuværende hus. Det har været en rigtig god proces, hvor der er blevet lyttet til vores ønsker, ligesom reTAENK arkitektur er kommet med gode forslag og anbefalinger, og samtidig haft fokus på vores budgetramme.
Martin
Jesper fra reTAENK arkitektur hjalp os med at få udarbejdet et skisteforslag til vores nye hus. Jesper var super god til at vise os muligheder vi ikke selv havde set.
Marc
Tidligere
Næste

Har du et projekt på tegnebrættet?

Er du interesseret og vil du gerne høre mere om vores kompetencer?
Brug under 1 min på at udfylde vores formular og lad os kontakte jer