Kompetencer

Tegnestue med
+10 års erfaring

Tegnestuen, re|TAENK arkitektur, ejes og drives af Jesper Fuglsang, der er arkitekt m.a.a. og bygningskonstruktør. Vi arbejder med en ressourceopti- meret tilgang til arkitekturen og ønsket om at se muligheder i det byggede, samt understøtte de kvaliteter der allerede er på spil frem for at rive ned og bygge nyt.

Vi har 10 års erfaring med arkitektrådgivning i alle byggeriets faser, og vi bistår blandt andet privatpersoner i hele Aarhus-området, herunder i Ris- skov, Aarhus N og Åbyhøj, men laver projekter over hele landet.

Få en 3D-visualisering af dit boligprojekt

Vi tilbyder både nybyggeri, tilbygninger, ombygninger og renoveringer, og som en erfaren tegnestue kan vi både tegne og projektere i 3D, ligesom vi desuden er leveringsdygtige i både 3D-visualiseringer og VR-modeller. På den måde har du mulighed for at få et godt indblik i, hvordan ændringerne i din bolig og indretning vil komme til at se ud.

Bæredygtig mindset med fokus på et sundt indeklima

Bygninger skal i dag stå i 120 år for at være bæredygtige, men alt for mange bygninger rives for tidligt ned, fordi der ikke er tale om ordentligt håndværk, fordi der ikke er anvendt robuste materialer, der patinerer med ynde, og fordi der ikke tages hånd om indeklimaet.

Lad os kontakte jer


  Kontakt vores tegnestue og book et uforpligtende møde

  Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores tegnestue kan hjælpe dig med at realisere din boligdrøm, eksempelvis i form af en arkitekttegnet tilbygning, så er du altid velkommen til at kontakte os med henblik på en snak. Ring gerne til os på telefon 22 38 88 92 eller skriv til e-mail jfu@re-taenk-arkitektur.com og book et uforpligtende møde.

  b2_1096

  Har du et projekt på tegnebrættet?

  Er du interesseret og vil du gerne høre mere om vores kompetencer?
  Brug under 1 min på at udfylde vores formular og lad os kontakte jer